Sneak Peek

Det har efterfrågats fler bilder från bygget.

golvokakel

Vårt badrum är nästan färdigkaklat, bara fogen som saknas på sina ställen. Tvättstugan är klar. Det märkliga är att det upplevs mycket mörkare på plats, än vad plattorna i högen bredvid gör. Till veckan sätts samma klinkers fast stora plattor 60*60 cm i hallen. Det mesta av golvet är täckt av papp, men hittade en liten glipa där man ser parketten Milky White. Upplever att den har en något ljusare nyans i verkligheten än på bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s