Sista fixet

Det sägs att den gravida kvinnan boar sig och gärna vill ha ordning och reda innan förlossningen, man distanserar sig från jobb och omvärld för att kunna fokusera på barnet. Något att jämföra med att bli med hus. Sedan finns det dem som har dubbeldiagnos.

Igår flyttade vi vår diskmaskin till huset. Jag hatar att handdiska men vad gör det när vi flyttar nästa vecka. Brevlådan är på plats och vi har levererat det vi ska innan besiktningen. Vill egentligen börja packa, men inser att det inte är lönt än, det mesta ligger ju redan i lådor sedan den provisoriska flytten till minilyan vi bor i nu. Så nöjd när vi använt upp en burk soltorkade tomater eller en flaska schampo, en grej mindre att ta med. Släpvagnen är bokad, lådorna rensade från skräp och fönsterna är putsade i lägenheten.

IMG_2489Brevlådan på plats, i en fin bonnig länga. Exteriöra bilder blir alltid lika smickrande så här års.

HUSMORSTIPS FÖNSTERPUTS!

Med lite diskmedel och en tygtrasa och sedan eftertorka med tidningspapper och det ger samma upplevelse som när när man fått sina första glasögon. Vilka gröna och fina tallar som svajar utanför! Glöm dyra och miljöfarliga rengöringsmedel, gör man det oldstyle slipper man både fläckar och ränder på fönsterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s