Sista piffet

Vi har inte lagt ner bloggen som allt för många gör när det mest spännande är kvar, nämligen slutresultatet. Det är bara lite piff kvar innan vi är redo ta fram kameran. Dessutom har vi inget internet inkopplat och jag är för petig för att fota med mobilen. Istället klurar vi på soffbord. Naver Collection är ett danskt företag som gör riktigt fina kvalitetsmöbler, dock kostar de en del. Det får bli en runda till på Mio innan vi utesluter de billigare alternativen.

AK 2530

AK 2530, Naver Collection

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s