Sommarplaner

Då var det mesta klart invändigt. Inviger altan (eller det som ska bli en altan) och tittar ut över våra ägor (gegamoja). En hög med stockar som behöver klyvas och en hög med byggskrot som måste köras bort. Utöver det är prio i sommar fasadmålning och altan, det förstnämnda gör vi nästa helg. Åkte till Netonnet imorse och köpte en Weber klotgrill så vi har något att muta släkt och vänner med.

20130512-165849.jpg
Weber One Touch Premium

Det ska bli ett vitt hus, dock inte helt klart vilken kulör. Vi vill varken ha för vitt, för gult eller för grått. Jobbar man inom Umeå Kommun som jag gör har man 35% på Caparols sortiment, så lutar att att måla med Carat oljefärg som är en blandning av alkyd och akrylat. Tyvärr är den så pass ny att den inte finns med i Folksams målarfärgstest.

Vi funderar på att rulla ut gräs närmast huset så lillskrutten har någonstans att vara och styra upp resten nästa sommar. Tacksam om någon har aktuella prisuppgifter och koll på var det finns att få tag i Umeå närområde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s