Sea Side

Äntligen har värmen kommit till Norrland och om några veckor är sommaren här. Vi har varken trädäck eller havsutsikt, bara dyngiga vattenpölar. Men icke att underskatta att få vakna till måsskrik. Det påminner om barndomens somras vid havet.

Trivselhus husserie Sea Side anammar längtan efter sommar, sol och bad. Serien lanserades förra året men har nu fått tre nya tillskott. Bred vit träpanel och planlösningar som främjar utsikten mot havet och som skapar vinklar som ger solhörnor i lä. Fokus på uteplatsen och en ljus och rymlig interiör gör att ute och inne suddas ut.A29

A:029 Trivselhus.se

Min längtan efter hus har alltid handlat om just det. Att det ska vara enkelt att gå ut och sätta sig på en uteplats som är helt anpassad efter solens gång som håller vinden borta. Vi har valt att placera huset så att det alltid ska finnas uteplatser där solen skiner och så liten yta som möjligt som är skuggig. Nu saknas bara trädäcket. Resten av tomten kan vi styra upp nästa sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s