Målning

I helgen stod fasadmålning på agendan. Det blev en trevlig tillställning med familj och vänner. Högsommarvärme kanske inte är det ultimata målarvädret, då färgen snabbt dunstar och blir trögjobbad, men vad vi hade längtat efter sommar.

Vi hade förmodligen varit klara söndag kväll om det inte vore för att färgen tog slut. Vi hade räknat med att det skulle gå åt 60 liter, men i slutändan blev det närmare 90 liter. På söndagen var måleributiken stängd så Kennet fick ta en dag ledigt och slutföra idag med hjälp av lillebror. Ett av sommarens projekt är avklarat.

Tusen tack för all hjälp vi fått!

Carat oljefärg, kulör 0502-Y

En reaktion på ”Målning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s