Fyra i familjen

Det var som att jag kände på mig att vår nya familjemedlem skulle komma lite tidigare än tänkt. Fick ett plötsligt behov av att färdigställa storebrors rum. Hittade en liten hylla som min farfar snickrat ihop och en fåtölj som min pappa gjort på slöjden när han var liten. Ett gammalt fjäriljstyg fick sätta färg på rummet och bli en gardin och min singelsäng fick ersätta barnsängen. Det blev en makeover som inte kostade en krona. Dagen efter anlände lillasyster, men hennes rum får vänta ett år eller två.

Har sagt det förr, leksaker är så färgglada i sig att det inte alls behöver blir tråkigt med vitmålade väggar. Kör man på teman och bygger sängar som ser ut som bilar eller Hello Kitty över hela väggarna är risken stor att man snart får göra om.

4 reaktioner på ”Fyra i familjen

  1. Åh så fint! Där måste lillkillen trivas alldeles utmärkt =) Det är sådana här gånger som jag längtar efter hus och mer utrymme för att också kunna inreda ett fint barnrum. Fast lillan lär ändå inte behöva ett eget rum förrän om 1-2 år. Hoppas allt är bra med familjen! Kram på er!

  2. Grattis till den nya familjemedlemmen! 1 månad kvar för oss innan vi kan flytta in i nya huset, längtar!

      1. Jo nu är det fullt upp på bygget. Men jag förstår fortfarande inte hur de ska hinna i tid :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s