Altanbygge

Såg till att bjuda hem vännerna till midsommar med kort varsel så att vi skulle få en deadline på altanbygget. XL Bygg levererade virket till tomten, helt klart värt de 395 kr de tog för besväret. Jag är grymt imponerad av min akademiker till karl, som visat sig vara riktigt händig. Lagom till midsommarafton stod bygget klart och det blev en fantastiskt fin kväll med strålande sol och glada barn.

På varje sida om trallen kommer vi sätta plattor. Tror det blir snyggt att blanda material istället för att ha ett enda stort trädäck.

Kennet satte 145 mm reglar med ett avstånd på 60 cm direkt på backen. Marken hade jämnats ut med grus i höstas i samband med grundläggningen av huset och packats ihop under vintern, men för att få det helt rakt grävde han rännor i backen för reglarna. Sedan la han 120*28 mm tryckimpregnerat trallvirke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s