DIY kuddfodral

Med tanke på att jag inte använt en symaskin sedan slöjden i grundskolan och koncentrationen var kraftigt begränsad av två livliga barn är jag riktigt nöjd över min insats. Kanske inget man bör syna i sömmarna, men ändå. Jag har sytt nya kuddfodral till allrumssoffan och lillskruttens fåtölj.

Jag sicksackade alla kanter och sydde en raksöm längst varje kortsida av tyget. Sedan vände jag tyget med avigsidan utåt, måttade med kudden och sydde igen sidorna. För att få till hörnen på dynan tryckte jag bara in dem och sydde en parallell söm längst avigsidan av tyget.

2 reaktioner på ”DIY kuddfodral

  1. Så himla fina de blev!! =) Jag ska också ge mig på detta DIY projekt under min semester men kommer ta expert hjälp av min kära mor för annars kommer det nog bara bli katastrof utav det hela. Ha ha!

    1. Passa på innan bebben kommer! Lätt som en plätt om man har ett mönster i tyget och gå efter, desto värre med snirkligt grenmönster. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s