Skinande metall

Måste bara dela med mig av ett kanonbra knep för att få föremål i koppar och nysilver att se som nya ut på några sekunder, utan dyra och giftiga rengöringsmedel. Önskar jag hade tagit en ”förebild” av kannan som jag fyndade hos mina föräldrar.

Lägg aluminiumfolie i botten av en bunke, strö över bakpulver, lägg i föremålen, lite till bakpulver och häll över kokande vatten. Det börjar fräsa och bubbla och en beläggning som ser ut som plastfilm lossnar. Sedan är det bara att skölja och torka av.

20130712-193000.jpg

En reaktion på ”Skinande metall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s