Le garage

Vi sökte bygglov för garage i samband med huset men hade tänkt vänta något år med att bygga det.  Det visade sig att man ångrar sig när man inte har någonstans att ställa utomhusprylarna. Om några veckor drar snickaren igång så vi är i skedet att begära in offerter på byggmaterial.

Kennet tycker det skulle vara läckert med en 5 meter bred garageport. Vi hade tänkt oss en takskjutsport från Crawford, Novoferm eller Hörmann. Portarna ser väldigt lika ut så vi tar gärna emot synpunkter gällande kvaliten. Eftersom vi kommer att bygga ett kallgarage är inte isoleringen i porten viktig.

20130807-192308.jpgHörmann

Novoferm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s