Evig sommar

IMG_5753I tre månader har hela familjen varit lediga tillsammans. Nästan varje dag har det varit fint väder. Nu längtar jag efter höst och regn. Jag älskar sommaren, men inte att se den från insidan av ett fönster. Alla bebisar gillar nämligen inte att ligga i vagn.

IMG_5758

Scen ur Alien? Som tur var han jag fota blommorna innan de blåste bort en natt. Det syns inte på bilden, men den övre hade nog en diameter på 25 cm. Vi är nybörjare när det gäller trädgårdsarbete, men har bra expertis i vår närhet. Det finns några projekt kvar att ta tag i innan snön kommer, 40 meter syrenhäck, 1300 kvm gräsmatta och 6 pallkragar med jordgubbar. Om bebben vill börja ligga i vagnen vill säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s