Skitgöra

Vatten som inte rinner undan någonstans i huset och vi börjar ana vad röret som sticker upp ur marken utanför huset är till för. Det vi trodde var en dagvattenbrunn var ett tillsynsrör som gick rakt ner i avloppssystemet. Med en spegel och solljus kunde vi se vad fanns på botten, en träbit, en storsten och en massa toalettpapper. Med trädgårdslangen fick vi bort papperet men inga hemmagjorda verktyg kunde rubba stenen som vår 2-åring förmodligen slängt dit. Man kan tycka man borde fått information om röret vid inflytt. Vilken tur vi har drulleförsäkring tänkte vi, men nehepp, gäller såklart bara skador. Men så i em såg jag en Swoosh-bil swoosha förbi och svänga in hos en granne så jag slängde ungarna i vagnen och löpte dit. Han kom förbi och lyckades suga upp träbiten. Stenen kom lite bättre till, men var för tung för att sugas upp. Jag ringde vår egen skitgubbe (farsan) och med lite lirkande med en bockad plåtbit på en lång pinne fick vi tillslut upp den. Lycklig tog jag emot den med mina bara händer och önskar att vi hade haft en parfymerad tvål.
.
Spolbrunn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s