Fototävling

Upptäckte att sista datum för att lämna in bidrag till A-hus fototävling är idag så blev en snabbfotografering av vardagsrummet och lite grävande bland gamla husbilder. Synd bara att vi inte har färdigpiffat. Har inte hunnit få vårt nya soffbord som vi väntat på i tre månader. Gissar att det inte är så väldigt många som deltar då tävlingen riktas till dem som bor i ett A-hus. Presentkort på IKEA står i potten. Ett smart sätt för A-hus att få inspirationsbilder till sin site.

IMG_5935

2 reaktioner på ”Fototävling

  1. Snyggt vardagsrum. Vad är det för skena och spots ni valt att montera i ryggåstaket? Funderar själva på hur vi ska lösa belysningen i vardagsrum med ryggåstak.

    1. Hej!

      Skenor och ledspottar från Belid. Finns på Ljusexperten, Elkedjan och på många nätbutiker. Spottorna finns med halogenlampor också. Vi är väldigt nöjda med den lösningen i taket. Trevligt belysa något på väggen istället för ett ljus som bara dör ut i rummet som spottar som inte är riktade kan göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s