Plantering i pallkragar

IMG_5941

En utmärkt sensommardag för plantering! Har fått ett gäng pallkragar som vi har oljat in, ställt på en markduk och täckt insidan med plast från ituklippta sopsäckar. Mina föräldrar kom förbi med 18 jordgubbsplantor och lite finare jord att lägga ovanpå matjorden som blev över från gräsmattan. Eftersom det är rätt tungt att skotta jord och jordgubbar inte behöver rota sig så långt fick tre lådor vara låga. För att underlätta gräsklippningen kommer vi att lägga ut gårdsgrus runt om lådorna. Vi får klura på vad vi ska ha i de höga lådorna, kanske morötter, sallad och squash?

IMG_5947

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s