LEDsen

Det luktade lurt, bränd plast som jag trodde kom från kaminen som ska brännas in. Men så ramlade en av led-spottarna i köket ner (som skulle hålla tills lillen tar studenten). Svart och lite smält. Nästa lampa gick snabbt samma öde till mötes och för att undvika eldsvåda kopplade vi ur hela skensystemet. Hade vi slamsat vid monteringen eller var det glapp mellan armatur och lampkälla? Det visade sig att vi fått ett måndagsexemplar till transformator som inte fungerade som den skulle och efter ett telefonsamtal med tillverkaren Belid har de skickat en ny uppsättning. Skönt att vi slipper betala men lite olustigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s