Blue Diamond och Angelique

Ledsna blommor som stått  i krukor på altanen gör sin sista vila i komposten. Daliaknölarna (hör och häpna) väntar på nästa säsong och jag blev sugen sätta lökar. Då vi redan är inne i oktober köpte jag ett gäng tulpanlökar. De ska nämligen gå att sätta så länge det går att gräva i backen. 35 st ligger nu i jorden runt vårt stenparti. Det blir väldigt spännande se om det kommer något till våren för jag är nybörjare och har varken använt benmjöl eller någon gödsel. Jag tänker att forna tiders kossor har lämnat proviant till mina blommor. Hittade flera feta daggmaskar. Kanske ett gott tecken?

IMG_6438Inomhusmiljön får gärna vara minimalistisk men i trädgården ska det sprudla, Blue Diamond och Angelique.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s