Nygamla lampan

Belids pendlar är inte kompatibla med vår LED-skena. Vi kom fram till att det lämpligaste för vårt vardagsrum med soffgruppen mitt i rummet, är en golvlampa som sträcker sig ut en bit från väggen, som vi funderade på redan för fem år sedan. Jag får rätta mig själv, Arco som designades av Achille och Pier Giacomo Castiglioni åt Flos är en klassiker inom italiensk design och ingen fluga från -08.

Skärmavbild 2013-10-17 kl. 13.09.04Men då originalet går lös på ca 18 000 kr, slog vi till på By Rydéns Lobby, tveklöst inspirerad av italienarna. Lampan som har sålts på Mio har gått ur sortimentet men det fanns som tur var kvar en på deras lager till rabatterat pris. Bättre sent en aldrig. Tror den gör sig bättre med lite takhöjd, än i vår gamla lya. Vi skippade det kromade överdraget till lampfoten, under fanns nämligen en ljusgrå stenklump som var finare. Det börjar bli riktigt mysigt i vårt tidigare så kala vardagsrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s