Magasinera

Jag gissar att det är fler än jag (och min far) som beställer hem prenumerationer lika mycket för presenterna som för själva tidningen. Numera är det ofta annat än klockor och läppglans. Bland inredningsmagasinen har Sköna Hem de bästa erbjudandena. Senast en fiskbensmönstrad pläd, bricka från Elce Stockholm och ett fint doftljus som jag väntar ska dimpa ner i brevlådan inom kort. Jag ser framförallt fram emot ställa kaffekoppen på en ny bricka. Sedan gäller det förstås att komma ihåg att säga upp tidningen så man kan beställa en ny prenumeration.

Skärmavbild 2013-10-24 kl. 12.20.49

Brickan har samma mönster som kudden längst upp till vänster. Elce Stockholm gör framförallt fina kuddar och dukar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s