TV-tider

Blev glatt överraskad när jag upptäckte att det finns en ny säsong av Hustoppen på TV8 Play. Ganska pretto men gott om inspiration för nybyggaren. Villa Tjajkovski hade inte bara en fasad i plywood utan även ett annorlunda insynsskydd i samma material. Snyggt! Det lite kantiga sommarhuset finns på Global Home Exchange för den som vill bytlåna.

villatjajkovskiNär vi ändå är inne på inrednings-TV, Äntligen Hemma gör sin miljonte säsong och är lite roligare med Hanna Wissman som har en stil som känns fräschare än Lolo Carters orientaliska stil. Nedan loftet som Hanna inredde i senaste avsnittet. Är man mer för det lantliga finns ju alltid Elsa Billgren och för den färgglada Karin Mannerstål, något för alla med andra ord.

hannawissmanJag har också fastnat för Drömkåken på samma kanal, där par i ledning av Agneta Sjödin tävlar om vilka som är bäst på att färdigställa ett hus från grunden. Här känns det också som deltagarna valts ut för att representera olika stilar, maxat, naturligt, grafiskt och lekfullt. Ibland blir det rätt förutsägbart men det är ett helt ok tidsfördriv titta på när de små sover. Om inte annat för att det är skönt att slippa vara den som bygger och fixar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s