Garage so far

Senhöstens stora projekt är garaget. Det blir ett dubbelgarage med carport på 43+36 kvm, längst in ett isolerat förråd och takstolar konstruerade så att det ska gå att förvara prylar på vinden. Vi tar hjälp av en snickare och en grävmaskinist. Kennet agerar även hemmasnickare.

Styrofoam

Marken under har grävts ur och fyllts med singel. Här är kantelement och isolering på plats. Den lila styrofoamen förhindrar att tjälen når plattan. Kennet har skyfflat sand runt kantelementen för att staga upp vid gjutningen.

Regelverk

Plattan gjuten och reglar på plats.

Plintar

Rejäla plintar till carporten grävs ner i marken. Även här täcks marken med styrofoam.

LimträbalkIdag fick Kennet och snickaren hjälp av traktorföraren med att få takstolar, stolpar och limträbalkar på plats. Det var tunga pjäser som fick håret att resa sig av förtjusning på gubbarnas lurviga ben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s