Vernissage

IMG_6554

Jag var nära beställa en vajer från Granit för teckningar och fotografier, då jag kom på att jag lika gärna kan styra upp en själv men lite skrot hemma. När jag flyttade hemifrån fick jag med mig en gigantisk samling muttrar, skruvar och annat bra att ha. Alltid lika kul när man får användning för dessa och på köpet får känna sig lite kreativ i all enkelhet. En vajer, några klädnypor, två små runda krokar med en skruv i änden och två vanliga skruvar var allt som behövdes för att piffa till lillskruttens rum. Enkelt byta ut med senaste alstren från förskolans konstateljé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s