Andersson på taket

Far och son firade farsdag upp i det blå (grå). Det spikades råspont och lades takpapp hela helgen och nu har garaget äntligen fått ett tak. Nästan i alla fall. Lite missberäkningar gjorde att plankorna tog slut, så nu inväntar vi några till innan taket är helt tätt. Med regn i luften är det viktigt att få upp takpappen på en gång, för att inte skada råsponten. Då det vankades tårta fästes den lite temporärt så när höststormen drog igång i natt fick Kennet glad i hågen ge sig ut på taket igen. Det är hårt att vara husägare. Men man lär sig också mycket, som att göra allting ordentligt på en gång och dra igång utomhusprojekt på sommarhalvåret. Men men, det kommer vara grymt skönt att ställa bilen under tak i vinter.

Bra jobbat gubbar!

IMG_6566

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s