Snart två veckor till advent

Skärmavbild 2013-11-13 kl. 20.03.11

Förra julen bodde vi trångt utan plats för julgran och jag lovade mig själv att 2013 skulle bli året då det skulle bakas, pyntas och pysslas som aldrig tidigare. Kan därför inte låta bli att tagga igång redan nu med några inspirationsbilder. Men det borde vara ok så länge det inte är tomtar va?

fermjul

Ferm Living för den som föredrar en minimalistisk jul eller som vill börja pynta redan i november utan att bli less till första advent. Är man pysslig viker man egna pappersdekorationer till granen i år.

Ferm-Living-Guirlande-Miniamliste-Merry-Christmas-Noel-2013-8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s