Spåren av Hilde

IMG_6631

I natt drog en storm över Täfteå. Jag trodde våra taniga björkar hade fällts till marken, men det enda som hände var att de blev av med sina sista löv. Lite garagematerial hade tagit en flygtur till vägen och strömmen var borta hela dagen och halva kvällen. Det blev fil till lunch och hämtpizza till middag, sedan 1800-talsliv framför brasan. Mysigt tända ljus och elda, men man blir ju så trött av mörkret och värmen från brasan. Det måste ha varit viktigt med rätt sällskap förr i tiden, någon som kunde ljuga bra. Kanske dags införa en Ipad och TV-fri dag i veckan? Tur man kan streama i efterhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s