Snart en vecka till advent

När jag får en lugn stund surfar jag runt efter julinspiration. Jag längtar som ett barn tills man får börja pynta. Kanske för att vi har fler rum än tidigare, för att jag inte går till jobbet på dagarna, för att vi har en tvååring som längtar efter tomten eller för att jag ser fram emot jullov.

Skärmavbild 2013-11-22 kl. 10.22.46

House Doctor har lyckats pricka in flera trender som verkar höra julen 2013 till; pappersjulstjärnor i grupp, trä, bark, taniga kvistar, ljusslingor med stora lampor och pastellfärgat papperspynt. Samtliga bilder är från deras katalog Moments. Visst är det adventsfint ta in kvistar i en vas och pynta sparsmakat, men när vi närmar oss doppardan kommer jag vilja ha mer rött och traditionellt och en gran tät nog för att två ekorrar ska kunna gömma sig i den.

Skärmavbild 2013-11-22 kl. 10.21.22

Har man mycket vitt och grått i hemmet är det fint med trädetaljer som mjukar upp. En tur till närmaste byggvaruhus och man borde kunna sno ihop en förvaringslåda med hjul. När klapparna är öppnade passar den fint till barnens leksaker.

Skärmavbild 2013-11-22 kl. 10.23.58

Det verkar dåligt för affärerna att sälja inredning som vem som helst kan göra själv, men även dessa är från House Doctor. Det behövs ingen vidare beskrivning för hur man gör ljusstakar av små stubbar. Lägger upp en bild om jag skulle ge mig på vedhögen själv.

Skärmavbild 2013-11-22 kl. 10.22.07

En reaktion på ”Snart en vecka till advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s