Tantens önskelista

Det är väl egentligen ganska onödigt att vuxna människor köper julklappar till varandra, i alla fall när man bara gör det för att man måste. Men nu har ju jag köpt något till Kennet, inget gubbigt men ändå något praktiskt. Hur som helst är det väl inte mer än rätt att han får veta vad tanten i huset vill ha.

tantensönskelista2

Helst av allt vill jag ha lugn och ro, så vad passar bättre än en god bok, en stor tekopp och några tesorter? Året med Ernst från Adlibris, muggen Panchi XL från Indiska och Farbror Frost och Grönt Julte från Kahls. Inget dyrt alls. Fast när man flyttat ut i obygden måste man väl ändå ha en spark? Jula har en hopfällbar variant som kostar lite mer än en tekopp, men tänk så bra för miljön att svischa fram med den när man ska till ICA och handla mjölk.

En reaktion på ”Tantens önskelista

  1. Riktigt bra saker på tantens önskelista 🙂 I år köper jag & Björn en eltandborste + router som julklapp till oss. Lite dyrare men absolut nödvändiga saker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s