Finaste juldukningen

omslagsbild1313

Sköna Hems inspiration till juldukningen är lika delar tradition och nytänk. Koppardetaljer, vitt linnetyg i gardiner, dukar och servetter, klassiskt porslin och glas och gröna kvistar från naturen i en skön kombo. Enkelt men så fint. 

duka_advent

Kopparpanna från De Buyer, oljelampa från Klong, kopparbricka från Mobile box och glöggkoppar och glasskål från Villeroy & Boch. Information om fler inredningsdetaljer finns på Sköna Hem, men som vanligt finner man liknande hos närmaste pensionär.

duka_advent3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s