DIY adventsstake och garage

Alltid trevligt med pyssel som går fort att göra och med material som redan finns hemma. Tur att vi inte högg färdig all ved, bara gå ut en sväng med sågen och sedan plocka fram en borr på 20 mm. Nu tänder vi det andra ljuset.

IMG_6839Ute är det närmare -10 grader och Kennet pysslar garage med hjälp av pappa och kompis. Innan ytterpanelen kommer på plats spikas gnu som är en gipsskiva för utomhusbruk. Arbetet går relativt snabbt eftersom skivorna är stora, men eftersom de också är tunga är det bra om man är två. Tusen tack för den hjälp vi fått i helgen!

IMG_6842

Händige svärfar in action.

En reaktion på ”DIY adventsstake och garage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s