Jobbar på Karl-Alfred-armarna

Vad det är lätt att falla in i stereotypa roller när man flyttar till hus. Visst, kvinnor har oftast mindre muskler, men desto större anledning till att ta i. Jag blev så ohyggligt less på att barnsködsel alltid faller på min lott när det ska byggas, så när minstingen somnade tog jag hammaren och gick ut och spikade reglar. Med Täfteås spinkigaste underarmar var första spiken dryg, men sedan fick jag in schvungen. En timme hann jag med innan armarna domnade bort och mistluren gick igång. Nu kan VI börja spika ytterpanel.

IMG_6915Många spikreglar blir det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s