Las Panelas

Vi har inte åkt på semester till någon medelhavsö. Här spikas garagepanel. Från början var tanken att snickaren skulle bygga väggarna och vi bygga taket, men då det av olika anledningar dragit ut på tiden, bestämde vi oss för att göra klart väggarna själva. För att få samma dimension på plankorna som på huset har vi beställt ytterpanel direkt från A-hus

IMG_6941Efter att ha kämpat med hammaren var spikpistolen en bra investering. Har man tillgång till bra verktyg klarar man det mesta på egen hand. Rekommenderar dock att man låter en snickare göra grunden och regla upp för att få rätt höjder och en rak och stabil konstruktion. Resten är mer tidskrävande än avancerat, vilket i och för sig också är en bra anledning till att anlita en hantverkare. Fredag är deadline. Då spelar det ingen roll hur mycket som är kvar, då korkar vi upp julmusten och kokar knäck istället. 

IMG_6946

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s