Vilken lins använder du?

Jag vet, det har blivit en del prettobilder på citrusfrukter, tända ljus och blommor på bloggen. Skyller på att det är juletider och att det är mitt sätt att bringa ordning i vardagen. När barnen tar middagslur har jag min egna stund, jag slår upp en kopp kaffe och trycker in kamerans minneskort i datorn och väljer ut några bilder. De finaste är så klart på barnen, men de behåller vi till familjealbumet. Det är grymt kul att fotografera, men man får passa sig så man inte lever livet genom kameralinsen. Missade i princip en hel konsert med Lenny Kravitz för att jag skulle få en perfekt bild med min då rätt så kassa kamera och man kan undra hur mycket Kennet med tusentals bilder i minneskortet egentligen hann se av New York. Det krävs visserligen att man tar många bilder för att få någon som blir bra, men ibland måste man bara insupa ögonblicket och förlita sig på att den mänskliga hårddisken inte kraschar.

IMG_6982

Dagens julpyssel; Ernst Kirchsteigers franska chokladkola med citron och flingsalt från  Recept.nu. Utanför bilden ett dussin trasiga smörgåsrån, äggkartongsnäsor, kladdiga skedar och byttor, som man med ett enkelt knapptryck kan klippa bort i iPhoto. Vips, så blir livet lite prydligare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s