Sista rycket

Det regnar och det är mörkt och lönnhalt ute, en kväll man helst spenderar i soffläge. Granen väntar på att få komma in i stugan och Kennet spikar garagepanel med sin far. När den är uppe ska vi banna mig ta jullov från garaget, på sin höjd lite fix i mellandagarna, t ex spika foder i hörnen och runt dörren och fönstret som snickaren monterade idag.

IMG_7048Till våren blir det målning, belysning och eluttag, montering av port, läkt och taktegel, plåtdetaljer, innertak, innerväggar och ev. en innervägg så vi får ett förråd. Har jag glömt något? Förmodligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s