Jul i vårt hus

IMG_7081

Jul i eget hus har varit målbilden sedan vi kom på tanken att bygga hus. 4:e advent och den första av den moderna familjens julaftnar i dagarna tre firades på hemmaplan.

jul4

Vad jag längtat efter att få klä granen, men projektet blev inte så mysigt som vi tänkt oss. Det blev minst sagt tidskrävande. Den femtio år gamla ljusslingan åkte upp och ner igen då den inte passade kontakten, en snabb tur till Jula och en ny slinga åkte upp och lika snabbt ner, då LED-ljusen hade ett otäckt sken. Istället slängde vi upp en gammal uteslinga med en massa trasiga lampor som inte heller dög, så tillslut lekte vi elektriker och byggde om den gamla som åkte upp och fick stanna kvar, men då var det granen som tippade och det blev ett väldans klattrande med att få till foten så jag trodde inte det skulle vara ett enda barr kvar på granen när vi var klara. Helt slut och nöjd att julafton nr 2 var på bortaplan och vid svärmors dukade bord. Nu står granen äntligen grön och grann i stugan.

IMG_7177

Tillslut kom snön, om än tung och blöt. I morgon hoppas vi att tomten hittar till Senior Anderssons casa. God Jul allihopa!

IMG_7145

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s