Tedags

När man vaknar på morgonen med huvudvärk och det första man tänker på är en återställare är det dags att sluta. När man tar en kopp vid 18-tiden, inte för att man är sugen, utan för att slippa vakna i det tillståndet, då får det vara nog. Jag börjar förstå varför kollegorna inte uppskattade buset att byta kaffet till koffeinfritt för några år sedan. Nu slutar jag med kaffe och jag bryr mig faktiskt inte om det kan förebygga Parkinson eller orsaka cancer, bara grejen att vara beroende stör mig. Hädanefter blir det te för mig. Visst, det är koffein i det också, men mindre. Dagen har varit hård, men förhoppningsvis blir det bättre. Låtsades att jag var engelsman och bakade scones för att det skulle bli extra gott med te och vet ni vad, egentligen är ju te så mycket godare.

IMG_8163

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s