Ljust i läshörnan

IMG_8365Hittade en gammal lampa hos mina föräldrar, problemet var bara att den var full med oljefärg. Min storebror hade haft den som arbetslampa när han gjorde oljemålningar. Önskar att jag hade tagit en ”före-bild”, men trodde ärligt talat inte att jag skulle få bort 15 år gammal intorkade färg. Gnuggade lite lätt med såpa och skrapade försiktigt med baksidan på en kniv och den blev som ny. Inga starka kemikalier behövdes. Kennet tycker den är lite klumpig, men jag tycker den är perfekt som läslampa.

IMG_8320Tändstickor med visdomsord, om det är Ernst Kirchsteigers eller Steve Jobs ord tvistas i familjen. Boktips om man vill ha ett break från ftalater och mineraloljor, Kathryn Stocketts Niceville, en fin roman om hembiträden i den amerikanska södern på 60-talet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s