Uppdatering garage

För att tillfredsställa gubbiga bloggläsare (om man är fördomsfull) är det nog bäst att vi visar en bild från garagebygget. Det är egentligen inte mycket som hänt sedan sist. Snickaren är frikopplad, det som återstår gör vi själva. Reglar och gips har kommit upp runt porten, snart även panel.

IMG_8522

Nu kan man se hur enormt stor garageport det blir. Vi klurar på om den ska vara mörkgrå som entrédörren till huset eller vit. Vi funderar över om grått är känsligare före repor och om en vit skär sig mot färgen på fasaden. Garageportare har nämligen i regel en ljusare nyans än vanliga standardvita dörrar. Nu väntar vi på trevligare arbetsväder, ljusa vårkvällar och fågelkvitter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s