Rensa, rusta och omorganisera

Här brukar vårvintern vara lång, men i år slog det bara till och snön var borta på ett litet kick. När man rotar efter annat än vinteroveraller i garderoben är det mesta så klart för smått för skruttar som växer i väldig fart. Senaste sysslan har därför varit att rusta upp barngarderoben. Min mamma har som vanligt sparat en hel del, men utekläder som lätt blir nötta fanns det inte något kvar av. Nog är det bra att man kan köpa begagnat och extra nöjd blir man när man inte ens behöver lämna byn. Lokala köp- och säljgrupper på Facebook är så himla bra! Man kan hitta så mycket fint för bara några tior och man behöver bara gå en liten promenad för att få hem grejorna.

IMG_9006

Apropå garderober är jag så himla nöjd att vi valde att ha flyttbara konsolsystem. Allt eftersom behoven förändras är det bara att flytta om. Igår fick vi ett ryck och flyttade på alla vuxenkläder i skruttens rum, nu ska garderoben istället förvara leksaker och böcker. Om några år tänker jag att man kan inreda garderoben till en pysselhörna, med ett litet skrivbord. Perfekt när barnrummet inte är så stort och man vill ha mer lekyta. Bygger man nytt är det smart att tänka på flexibiliteten. Man bygger främst för att det ska passa det sätt man lever idag, men tänker man till lite, blir det sedan enkelt att förändra ett hem när barnen växer och så småningom flyttar ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s