Glad Påsk med vide

IMG_9168

Påsken är för kort för att jag ska lägga något större krut på pyntet. Men lite påskris tänkte jag att vi skulle ha, så jag och småskruttarna gick ut i skogen imorse. Nog är det märkligt att vi aldrig tidigare följt stigen som går alldeles bakom husknuten. Den ledde till en stor gård där vi träffade en trevlig gubbe och tant och deras enorma hund. På vägen hittade vi videkvistar som är så fint i sig, att man inte behöver något pynt alls. Sedan begav vi oss hem och tog en titt på vad Ernst gör när det blir vår. Kanske kommer vi att prova att färga ägg med lökskal som han gör, eller så nöjer vi oss med att öppna en påskmust för att hitta stämningen. Glad Påsk!

IMG_9163

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s