Massivt återbruk

IMG_9511

När Kennet gör resor med jobbet, reser jag i tiden och gör fynd till hemmet. Som vanligt innebär det en djupdykning i päronens gömmor. Hyllan snickrade min pappa på skolslöjden för en herrans massa år sedan. Han får ett stort A av mig.

IMG_9514

Det lilla ekbordet som min farfar gjorde för minst lika länge sedan, var fläckigt och repigt. Med en omgång med putsmaskinen och lite träolja, blev det som nytt. Tänk på det nästa gång ni köper eller bygger möbler, massivt trä håller i generationer.

IMG_9525

2 reaktioner på ”Massivt återbruk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s