Koskälla

IMG_9481

När min farmor var barn härjade hundar runt i flock och en av dem gick faktiskt till affären och handlade mat på egen hand. På kvällskvisen traskade korna hem med bara varandra som sällskap. Det hade jag så gärna velat se. Den gamla koskällan finns kvar som en souvenir från svunna tider. När skrutten härjar med grannbarnen och det är dags för mat, får den ett nytt användningsområde. Det är helt galet vad tiden går fort. Jag undrar om koskällan finns kvar om 80 år och vad den i så fall används till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s