Glada kor

IMG_9576Det har varit glest med inlägg senaste tiden. Vi har mycket på gång, men inget som blir klart. Jag hoppas att vi snart kan visa något av alla trädgårdsprojekt. Igår tog vi en paus och åkte på betessläpp i Tväråmark. Som treåring kanske det är svårt att förstå det här med närproducerat och ekologisk, men det kan vara en bit på vägen att lära sig var mjölken kommer ifrån.

IMG_9557

2 reaktioner på ”Glada kor

  1. Hos Åke och Carina (de enda tväråmarksbönder som fortfarande är aktiva) växte jag upp 🙂 På de där ängarna har jag vallat mången kalv och sprungit för livet för arga kor, som på den tiden inte avhornades 😉

    Tack för nostalgitrippen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s