Kalas

IMG_9719

Kalas är bäst på sommaren, speciellt när solen skiner. Temat för minstingens första kalas, blev ”man tager vad man haver”. Vi dukade upp med gammalt mormorsporslin och linnedukar på pingisbordet. För att göra underlaget lite trevligare att gå på la vi gamla trasmattor på gruset där vi snart ska lägga markplattor. Det blev för mycket att stå i för att hinna fota dukningen, så lägger upp några bilder på blommorna som i alla fall var kvar när tårtan var slut och kaffekannan tom.  Det blir så fint när man pyntar med sommarblommor och med hägg och syrén luktar det så gott.

IMG_9712

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s