Heja handjagare

Har man en jämn, lite mindre gräsmatta, utan gropar och pinnar fungerar en handjagare utmärkt vid gräsklippning. Vår gräsmatta har ingen av dessa egenskaper. Men en handjagare är billig (begagnade kan man t.o.m. hitta bland prylar som bortskänkes), den tar liten plats, är miljövänlig och ger extra motion.

IMG_9819

Förhoppningsvis ska sommarregn och gödsel sätta fart på växtligheten, men vi kommer nog att måsta fylla på med matjord här och där för att få en mer lättklippt och snygg gräsmatta runt huset. Till hösten sår vi resten av tomten. Vi klurar på att spara en liten äng. Det finns ju roligare saker att ägna sig åt än att klippa gräs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s