Lupinfrön

Lupiner växer som ogräs nästan överallt, förutom hemma hos oss. Tänkte att det skulle vara fint i vår slänt, så idag hjälpte vi naturen lite på traven. Det råder visst delade meningar om man ska gräva ner frön eller bara slänga ut dem. Vi gjorde det som verkade enklast och kastade ut några nävar. Nu får vi vänta tills nästa sommar för att se om det fungerar.

IMG_0263

Lite vemodigt känns det ändå, att börja förbereda för nästa sommar.  Snart är det dags att anlägga resten av gräsmattan, förlänga syrenhäcken, utöka jordgubbslandet, plantera bärbuskar och styra upp rabatten. Tills dess tar vi semester ett litet tag till.

2 reaktioner på ”Lupinfrön

    1. Jo råkade läsa det efter jag slängt ut frön, så ångrade mig lite. Har även planterat skott från en rosenbuske som jag är lite kluven till eftersom den riskerar att sprida sig. Det är absolut bra läsa på innan man gräver i jorden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s