Busy doing nothing

IMG_2884-2

Vi har haft en toppenfin sommar, men på hemmaplan blir det lätt en massa måsten. Nu återhämtar vi oss i mina föräldrars hus i Spanien och gör i princip inget annat än äter, sover, badar, sträckser gamla avsnitt av Sommar med Ernst och spelar uno. Vi har t.o.m. tid att läsa var sin bok i tegelstensformat.

IMG_0870

Vi laddar upp inför nya utmaningar. Jag ska börja jobba och Kennet tar över hemma. Nu när jag börjat tillverka egen hudvård och det snart blir aktuellt att visa nyllet för fler än förskolepersonalen är jag lite sugen på att göra hemmagjort smink. Det kommer givetvis att dokumenteras på bloggen.

IMG_0028

Men innan de första snöflingorna börjar falla har vi även en del att styra upp på tomten, bl.a. garagetak, vedbod, dränering, buskar och rabatt. Det blir inte så mycket mysa framför brasan i höst, men det är helt självförvållat.

IMG_0860

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s