På torra land

IMG_1182

Förra året sjönk gravmaskinen ner i marken så pass mycket att vi fick avbryta, när vi skulle ut med matjorden. Vi satte därför bara en remsa med gräs runt själva huset. Nu har marken fått sätta sig och i helgen var det äntligen dags att färdigställa gräsmattan. Till höger om björkarna har vi sparat en äng som ska få växa fritt.

IMG_1183

Förra vinterns ihållande regn förvandlade tomten till träskmark. För att slippa det framöver har vi grävt ner fler dräneringsrör och en extra stenkista. På sätt och vis var det tur att vi inte gjorde klart tomten förra hösten, då hade vi ju varit tvungna göra om stora delar av gräsmattan.

IMG_1180När grävmaskinen ändå var på plats såg vi till att vi fick en grop till studsmattan samt en ränna för häcken, som vi ska plantera om några veckor. Grymt skönt att bocka av flera punkter på ”att- göra-listan”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s