Att slå huvudet på spiken

IMG_1192Sommaren var alldeles för varm för att lägga tak. Senaste veckan har däremot varit perfekt. Det tog en dryg arbetsdag för Kennet att spika läkt, sedan ett par timmar till montering av takfotsplåt och krokar till hängrännorna. En traktor fick lyfta upp betongpannorna på taket, en liten insats som underlättade otroligt när det sedan var dags för själva takläggningen. Lagom till att regnet började smattra på söndagseftermiddagen var taket klart. I alla fall nästan. En till arbetsdag och andra sidan är avklarad. Jag trodde aldrig att doktor Andersson var en sådan snickartalang, men klurar man och tänker efter innan man slår i spiken, kan även en oerfaren akademiker vara grymt händig. Bra jobbat!

IMG_1199

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s