Ut och greja

IMG_1301För att det inte ska kännas övermäktigt har vi börjat säga att vi ska ut och greja, istället för att jobba på tomten. Hade hoppats att allt var klart förra helgen, men man är ju lite av en tidsoptimist. Nåväl, några ryck till och vi är i mål. Det känns bra att dräneringen är fixad, gräset är sått, resten av syrénhäcken planterad och garaget börjar bli klart. Det är i princip bara innerväggarna kvar. Eldragningarna ska en elektriker styra upp och monteringen av porten låter vi tillverkaren göra.

IMG_1298Kennet monterar takavvattningssystemet. Vindskivor och plåtar är på plats. Nu är vi redo för regn och rusk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s