Ståplats

IMG_1576

Vi ska snart göra i ordning barnrum nr 2, så datorn har fått flytta ut till allrummet. Istället förr ett stort åbäke till skrivbord blev det en stringhylla med en arbetsskiva. Eftersom skrivbordsstolar mest är i vägen satte vi datorn en bit upp, ergonomiskt och lättstädat!

Image001Leksaker livar alltid upp. Marmorgrodan var en doppresent. Den gamla kameran räddade jag från en container när jag var i tioårsåldern. Sedan dess har den bara legat i en låda och väntat på att få komma fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s